Naše pediatrička mi u obou dětí řekla, že záznamy si tam má dělat sama a že průkaz sebou nemám ani nosit! Se synem jsem prodělala již spoustu návštěv u různých lékařů (dvě operace, dvě narkózy atd.)a za dobu 5,5 let ten průkaz nikdy nikdo nechtěl - já ho vždy mám sebou, velikost mi vůbec nevadí. Poctivě tam vše píšu, aby ty záznamy měly děti alespoň jednou pro sebe. A lékařské zprávy vždy nejdřív ofotím a uložím do zadní kapsy průkazu.
Po přečtení článku však začnu záznamy chtít přímo od lékařů a to zvláště u dcery, která má Atopii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.