Souhlasím s názorem, že každému vyhovuje něco jiného. Je třeba si rozmyslet, kam budete s kočárkem jezdit.
Já bydlím ve městě, tedy na jeho úplném konci a v dolíku, takže kopce absolvuji také a vozit 20kg kočárek mi tedy nedělá žádný problém. Navíc od prostorné kombinace nemůžete oekávat, že bude lehoučká. A 15kg mi nepřijde na kombinaci zrovna moc velká váha. A že se do kufru favorita vejde jen kočárek a nic jiného mě taky nepřekvapuje. Pokud chcete jezdit s kočárkem autem a vozit spoustu jiných věcí, chce to nejspíš větší auto.
Od 10 měsíců jsem syna vozila v 7kg levných golfáčích po různém druhu terénu a ještě dnes jsou golfáče zcela v pořádku. Takže asi také záleží na obsluze.
A skladnost kočárku je také různá. Nejsem si jen jistá, jestli je hluboký kočár lépe skladný nebo ne.
A jak je psáno také záleží na mimi.Já si tedy nedovedu zrovna představit, jak mimi nosím jenom v šátku. Hodně používám klokanku, ale že bych dítko nosila jen v ní, to nevím, to by se mu asi nelíbilo. A také záleží jak rychle dítě roste, moje děti totiž hmotnosti 9kg dosáhly již v půl roce, a to se tedy jeden pronese :o)).
Předchozí