Cestovali jsme vlakem s prvorozeným od 6 týdnů a s malou od 14 dnů. Jsem sice vlastníkem řidičského průkazu,ale chybí nám to auto :) Do vlaku se dá kočár nacpat celkem v pohodě, pak jsem spící mimčo vyndala s tou taškou (vajíčkem),kvůli které jsem si onen kočárek i vybrala. Fungovalo to u obou dětí, většinou se ani nevzbudily. Časem přišla nařadu klokanka, teď jezdím s dětskou krosnou a celkem si nemůžu stěžovat. Občas je to sice náročnější, ale vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici, je cestování nutnost. Na takovou tůru popisovanou v článku bych si asi netroufla, asi bych se po ní ještě pár nocí budila zborcená potem :)) Prostě nejsem moc dobrodružnej typ.
Jinak si taky přihřeju polívčičku: Lidi ve vlaku jsou občas fakt "ohleduplný". Oddíly pro matky s dětma jsou nacpaný puberťákama a důchodcema, dokonce mi jedna paní - jela samozřejmě bez dítěte - vynadala za to, že se syn chová hlučně. Byly mu tehdy 2 roky a zpíval si písničku a dupal k tomu.Že sedí v kupéčku pro děti asi přehlídla...
Předchozí