Nemame zadne luxusni auto. Pred lety to byla Skoda Favorit, do ktere se tri autosedacky krasne vesly. Je pravda, ze jsem zpocatku byla sokovana rozmery Skody Fabie. Diky polstrovani a zesilenym dverim to byl opravdu orisek nacpat do zadu 3 autosedacky. Kdyz jsem potrebovala tri mista pro deti dozadu tak jsem byla nucena vymenit autosedacku za takovou, ktera mela sanci se vejit a prohloubene polstrovani Skody Fabie zrusit vypodlozenim dekami. Takto jsme jiz nekolikrat absolvovali cestu i 1000 km dlouhou a jde to. Takze i s malou (na vnitrni sirku) Fabii to jde. Kdy ale neni realne, aby deti sedely v plnohodnotnych sedackach je kdyz je nahodou vyzvedavaji ze skolky prarodice. Vetsinou je to neplanovane a dalsi sedacky mi pripadaji jiz jako luxus. Pouzivame podsedak a deku (na prostrednim sedadle pouze pas). Prostredni sedadlo stejne nelze osadit plnohodnotnou sedackou pro vetsi dite, vyrobci nedelaji vhodny pas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.