Já bych jen upozornila, že autosedačka v autě na předním sedadle nesmí být nikdy, pokud je tam aktivní airbag a nesmí tam být na dálnici a silnici pro motorová vozidla. Teď jsem tohle ověřovala na doprvním inspektorátu. Dost jsem viděla na netu názory, že vpředu se mohou vozit jen vajíčka 0-13 kg a proti směru jízdy. Na inspektorátu nám minulý týden řekli, že to je jen zažitá fáma - vozit vpředu se děti mohou mimo dálnice a silnice pro motorová vozidla v zádržném systému (autosedačce) ale velikost tam nikde vymezená není ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.