Příspěvek, který jsi napsala je opravdu dost od věci. Dost jsem si o zásahu na CzechTeku přečetla a ať čtu jak čtu tak mám pořád pocit, že policie konala jen svou povinnost - konečně po těch letech, kdy tuhle akci nechali v klidu proběhnout - a zůstali po "tanečnících" jen zničené louky, znečištěné výkaly, zvratky a kdoví čím ještě, nikdy se samozřejmě neobtěžovali něco po sobě uklidit) - mimochodem konala se tahle akce někdy v blízkosti tvého bydliště? Několik nocí nespíš - hlukem a smradem opravdu lahůdka - jinak po skončení smrad nějakou dobu stále zůstává. Proč si nejdou podobnou akci konat někam kde tedy nění policejní stát? Např - ve Francii když se o to poprvé pokusili - policie jim okamžitě a bez varování rozstřílela na cucky aparaturu. Ti mladí lidé zablokovali dálnici - odešli ze svých aut a lidé s dětmi zůstávali prakticky uvězněni ve svých autech několik hodin - jistě víš jaké počasí v pátek bylo. Jinak všichni technaři najížděli na louku přes cizí pozemky potáželi ploty - to by se ti asi taky nelíbilo. A zranění? policistů bylo zraněno 2x tolik co technařů a ten mrtvý na dálnici na Czech Tek teprve mířil to nemá se zásahem pocistů nic společného jen se to některým (Langer a podobné vyžírky, které umí jen kritizovat hodí do krámu a dělá to jeho řeči pro některé zajímavějsí). Asi tolik můj názor. Mimochodem rozbitá byla hlavně auta policejní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.