Zdenko,ja mela druhe dite ve 38.letech.Mela jsem podobne pocity jako Ty,protoze jsem vedela,co vsechno to obnasi.Myslim,ze kdybych si to denne pripominala a predstavovala tu silenost,co me ceka,nikdy bych se nerozhodla.Dnes ma nas maly 2roky a kdyby se mi nic v zivote nepovedlo,tak tohle byla ta nejlepsi volba meho zivota.Proste jsem se rozhodla a rekla si,ze tomu dam sanci.Prestala jsem premyslet o veku,o moznych nezdarech a tom,co by kdyby.Sli jsme do toho s manzelem spolu,i kdyz ten vetsi dil,zvlaste v pocatku nese zena,ale manzel delal vsechno,co jen mohl a dela dodnes.Nikdy dopredu nevis,co bude.Taky tady psaly maminky,ze se mas rozhodovat podle financi atd.-to ale nejde.Byli jsme dobre zajisteni,pak ale podnikani zkrachovalo a zustaly jen dluhy.Ale jsme,existujem a s p o l u jedeme dal.Jsem stastna,ze mame mrnouska a zivotni stesti do stari zajisteno.Me kamaradky uz maji deti dospele a nudi se,nevi co s casem,chlap je doma stve.Proc by jeli sami do ZOO,do kina,na kolotoc,na vylet.Jenze s tim ditetem mas duvod takhle hezky zit.A chces.Taky se nehadate-mate prece spolecny cil-vychovavat spolecne potomka.
Vrele doporucuju!!Jdi do toho,pokud i manzel bude chtit.
Předchozí