Já už mám třetí kočárek a mimču je teprve 8 měsíců. První byl Quinny Freestyle 4XL, PC 17000. Zdál se super, díky naklápěcím předním kolům.Ale bohužel se sním nedalo jet pozpátku, kole nešla aretovat a mimčo jsem málem vyklopila. Druhý byl Quinny Buzz. Super novinka, každý se za námi otáčel, ale dítko v sedačce nelze položit, pouze se sklápí v sedě. To byl fakt úlet!!!!!! Teď mám tříkolku Jane Slalom. Jinej kočárek už nechci. Je velmi prostorná a pohodlná, super odpružení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.