Také my jsem si prožili nedávno pořádný šok. Nejedná se sice o gynekologický problém, ale i tak to stálo za to. Šli jsme s mým malým synem na alergologii a tam nám sestra měřila tlak a naměřila ani ne tříletému dítěti 130 na 90. Ani ona ani lékařka se nad tím nepizastavily. Já jsem byla z takového tlaku v šoku a hned jsem volala dětské lékařce. Ona mi potvrdila, že by měl mít tak 80 na 50 a takové hodnoty co mu naměřily ukazují na těžkou srdeční vadu nebo na selhání ledvin. Byla jsem v šoku. Dětská lékařka mně uklidňovala, že mu to na alergologii špatně naměřili, že tam zavolá a na druhý den se máme k ní jít změřit. Na alergologii se na ní lékařka obořila, že se nikdy nemýlí a že tlak je naměřený správně a že je to normální hodnota u dvouletého dítěte!! Prostě neměla o tom ani páru! My jsme probrečeli celou noc a ráno ani nevím, jak jsem k naší doktorce s ním došla, úplně jsem se třásla. Naštěstí, tlak měl 80 na 50, jak má dítě v jeho věku mít. Ale ta noc mně stála rok života. A to díky neschopnosti doktorky na alergologii, která neví o tlaku vůbec nic a nechápu, proč ho vůbec měří!!!
Předchozí