No vidíte a já jsem si musela hodne prosadit, že na lačno nepřijdu - to bych rovnou zkolabovala. Moje setra mi dokonce odmítala vzít krev - prý mám přijít druhý den a na lačno - tak nevím kde ty pozůstatky klíčí :-)- Nicméně ona tato zmiňovaná ordinace není již mojí poté co pan doktor tvrdí - tak maminko máte A+. Já na to pane doktore rozhodne O neg - ( jsem dárce krve a vím to ), a on zase mlel tu svoji a chtěl tuto naprostou hovadinu zapsat do mých materiálů až po několika urgencích se podíval že výsledek který četl patří úplně nikomu jinému. Vzhledm k tomu že mu nestálo ani za to se omluvit našla jsem si jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.