| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Patologický alfáč

Víte, já jen nechápu, že někdo na vyšetření nepůjde a riskuje tak postižení svého dítěte.Cítíte-li se klidnější, když nevíte, jak na tom jste, pak Vás svým způsobem obdivuji, já bych byla trop s nervama. Pokud by to bylo možné, tak bych skutečně na potrat šla. Já bych tak silná opravdu nebyla. Právě proto, že vím, jak bolestivé to potom je..Jak jsem psala obecně potraty neuznávám, i proto, že jsem ležela na rizikovém, bála se několik měsíců o život svého prvního dítěte, o druhé jsem přišla a třetí se k naší neskonalé radosti narodilo v pořádku.Jen chci tím vším říct, že žádná z nás neví, jak těžké to je, vychovávat postižené dítě.............., možná je to chaotické, ale už takhle je pro mě tohle silně emotivní, protože jak jsem psala, tak bolest je to šílená, když vaše dítě je na pokraji života a smrti

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.