Nikdy jsem o kuřecím mase něco podobného jako předčasná puberta neslyšela. Dávám ho synovi a zdá se mi, že mu chutná jídlo víc než jen samá zelenina. Začali jsme s příkrmy od ukončeného 6 měsíce a myslím si, že je to akorát. Do té doby byl kojen. A protože jsem začala vařit doma tak kupované nám nechutná, myslím, že tu chvilku co to zabere si najde každá maminka. Mám to v lednici nachystané na tři dny a je to v pohodě Je to sice vaření v malém, ale aspoň vím co vlastně Míša jí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.