Mám taky podobné problémy s babičkou,tedy s tchýní.Nejdřív,ale musím napsat,že asi taky trochu žárlím,ale možná po právu.Moje tchýně je absolutně milující babička,ale pořád opakuje:tyjsi jenom babičky,a podobný fráze,malýho neustále líbá,když k nám přijde tak mě třeba ani nepozdraví,ale hned se vrhne k malýmu.Když jsme u ní minule byli,tak řekla;neboj,babička Ti dá napít;to jsem malýho zatím jenom kojila,takže jsem se jí zeptala; A čeho? a ona mi odpověděla ;no Ty ho nakojíš! Abych Vám řekla pravdu,tak jsem si připadala,jako loutka,která jí nakojí dítě a to je celý.Myslím,že mě dost odstrkuje,jako matku,a to mi docela vadí.Vždycky jsme k ní 1krát týdně jezdili my,ale tedˇk nám začala jezdit ona,i když u nás,asi za 7 let byla dohromady 2krát.Nikdy jsem s ní neměla žádné problémy,do ničeho se nám nepletla o nic se nestarala,ale teď když někam jedem tak chce,aby jsme jí zavolali,jak jsme dojeli atd.
Takže,až bude malej větší,tak se obávám,co bude.Babičku mu brát v žádném případě nechci,ale snad si k nám nezavře sama vrátka.
Když mi něco k tomu napíšete,nebo odpovíte,budu moc ráda.
Ahoj Hanka
Předchozí