Prosím o radu, jsem v 7 tt, mám to potvrzené od doktora, udělal mi krevní test,je pozitivní, ale co mě zaráží,že na ultrazvuk mě objednal až v 11.tt a do té doby,pokud nebudu mít problémy,nemám ani k němu chodit do ordinace,je jeho přístup dobrý?
Mimochodem, mám taky divný pocit z mého doktora, nic neřekne, mlčí...Vím,že jsme na začátku těhotenství a že všechno ještě může dopadnout jinak a tak vůbec...,ale nic z něj člověk nevypáčí...Šla jsem k němu se dvěma pozitivníma testama z moči,řekl mi jen,že těhotná jsem, musela jsem se zeptat,jak to může vědět tak jasně,tak pak povídal o děloze a že je to už velký...Krevní testy mi udělal až na žádost a ten ultrazvuk bude až v 11 tt. Jediný,čeho se bojím,je, že pak řeknou,že to není ok, poženou mě na nějaký potraty a blbosti,přitom spousta věcí by se asi dala zjistit už teď...Nad tím,že se mi motá hlava,skoro pořád zvracím a že mi dělá problém denní dojíždění do práce,cca. 30 km ráno a odpoledne, nic neřekl. Tak jsem to nechala,zatím....Prostě neporadil,co jíst,co si vzít,co s tím...Výtok neřešil,to se prý dá vyřešit až ve druhém trimestru,Marcela
Předchozí