Milá Mirko,
dekuji za názor. Vzdyt já prece vsechny ucitele(lky) nehází do jednoho pytle! Vím, ze je to nezávideníhodná práce, sám bych na to nervy nemel. Ale posud sama: prijdes-li do skoly, upozornís na poruchu dítete, sdelení psychologa bylo, ze na zklidnení potrebují tyto deti mesíce, nekdy nekolik let a skola Ti odpoví:"Ceho se bojíte? my s tím máme bohaté zkusenosti, víme presne, co a jak."
Clovek je rád, ze si s dítetem poradí, dá ho do soukromé skoly,platí také rád, kdyz ví, ze to je neco platné. syn chodil do mat. skoly, kde bylo ve tríde 26 detí a 2 ucitelky. Jedna z nich mela syna (nyní 25 let) s toutéz poruchou. Perfektne ho zvládly, obe dve, presne v daný okamzik vedely, co s ním. Kdyz Ti slíbí skola totéz, ráda jim uverís. Jak jsem jiz psal: je spousta výborných kantoru, jen jsme meli proste smulu. Tobe preji více volna, nez jsem cetl z Tvého príspevku a málo problémových detí.Ale jsou tady a nemuzeme je vyhostit ze "spolecnosti". Sám mám tri deti starsí, které byly bez vetsích problému a nyní mají výbornou práci. vychovávali jsme je vsechny stejne, ale obvykle jsou deti ze stejné výchovy ruzné.
takze preji SNAD hezké prázdniny nejen detem, ale i dobrým a ochotným ucitelum a ucitelkám. Samozrejme Tobe. Vasek
Předchozí