Díky Věrko,
mám taky radost. Je hrozně šikovná a jak píšeš, každé dítě je jiné a já taky čekám, že jí to v nějakém období dost dobře omrzí a třeba se počůrávat začne. Ale zatím je fakt moc a moc šikovná a to nejen s tím čůráním.
V noci to teda zatím moc neřeším, protože ona je dost dobrý nespavec přes den (i když teď už je lepší a spí i dvě hoďky) a tak jsem moc ráda, že spí aspoň v noci, ale někdy se přece jen podaří, že se probudí a chce fakt rychle nočník. To pak řve jak tur hnem, hnem, ydrzet - honem, honem, vydržet!!! A někdy se ta suchá plína podaří...
Je to naše zlatíčko, je taky hrozně moc ukecaná a v roce uměla už asi 60 slov. Tím se nechci ani náhodou chlubit, moc dobře vím, že to není "normální", ale chci jen napsat, že každé dítě je opravdu jiné a podle toho se k němu musí přistupovat... Asi by byla dost nespokojená, kdybych s ní každý den chvilku neseděla a nečetla s ní knížky, které už umí "přečíst" sama. Říká básničku Polámal se mraveneček a zpívá spoustu písniček, ale nejraději Dominiku-niku-niku, protože máme kamarádku Domču... Já se naopak moc bojím, že se tenhle rozdíl těžko vyrovná a pak může i ona být nešťastná a hyperaktivní a nespokojená atd. Prostě se bojím, aby moc nevybočovala svojí šikovností, doufám, že bude chytrá, ale tak akorát... Naše dr. je z ní nadšená.
Ale tímhle příspěvkem do diskuze jsem chtěla hlavně narazit na ty, kterým vadí čůrání do trávy a kdekoliv si dítě vzpomene.... Jestli někdo máte, nebo jste měli tak šikovné dítě, prosím poraďte mi, jak dál a kde můžou nastat nějaké zádrhele.....
Pa pa a díky
Gábina
Předchozí