Ahoj Kláro,když víš že babička tvému synovi dává čokoládu,tak jsi asi většinou u toho,ne?Co Takhle zkusit malému čokoládu ihned takticky odebrat a strčit mu do ručičky místo ní něco jiného,zřeba kousek jablíčka nebo sušenku?Pokud je mu už tolik,tak tuhá strava nebo lepek v tomto věku už nevadí,ale babička si asi opravdu neuvědomuje,že podáváním dobrůtek které patří mezi časté alergeny může prckovi přivodit těžkou alergii.Nebo si s ní zkus otevřeně promluvit o tom,proč není ochotna tě jako matku respektovat a proč se snaží neustále nabourávat tvoji výchovu a ničit tvoji snahu.Láska k vnoučatům se dá projevovat i jinak než jim všechno dovolit.A pokud by rozhovor mezi vámi k ničemu nevedl,nebála bych se přitvrdit a babičce na rovinu oznámila,že pokud není ochotna respektovat to že já jsem matka a tím pádem platí v první řadě moje slovo a až pak slovo babičky,tak že ty nejsi ochotna jí se synama navštěvovat.Věř mi,že téměř každá babička si to dřív nebo později rozmyslí,i když v první chvíli bude třeba na čas uražená,ale stojí to za to.
Eva
Předchozí