Naprosto souhlasím. Do 28. týdne bylo mé těhu taky jako bradavice. Tak jsem cvičila, chodila na výlety.... Pak najednou hrozící předčasný porod - půjdete si na pár dní lehnou na kapačky. Z pár dní bylo 6 děsivých týdnů. Podotýkám, že ani nevím, který lékař byl ošetřující. Prostě se tam tak střídali bez jakékoli pravidelnosti. S jedním jsem si domluvila propustku na víkend, v pátek příjde úplně nědko jiný a kouká na mě jak na zjevení. Prostě o ničem neví. Pak mi bylo řečeno něco dost nepříjemného. Jako bych chtěla miminko zabít. O tom, že vizity probíhaly tzv. ode dveří se ani rozepisovat nebudu. Mám krásného, donošeného syna a už jen doufám, že druhé těhotenství bude bez komplikací.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.