| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Patologický alfáč

Teda jsem četla až sem,že napíšu až něco na konec.
Jituko doufám,že je to jen schoda jmen. Mám totiž sestru a její některé výroky sobeckosti si pamatuju i po 8letech slovo od slova.Tohle mi to připomnělo.

Já osobně mám tetu narodili se jí 2holčičky v roce 1968 a jedna má postižení po obrně(vývoj se ukončil někde kolem 4-6měsíců). teta se o toto holčičku stará sama doma a ani ve snu by jí nenapadlo dát do ústavu. Strejda donedávna pomáhal kde mohl.Vozil je i na chatu kde mohla být venku to třeba i ve spacáku a tak. Vždy se o ní starali. A představte si,že tahle teta si brala mě a mojí sestru občas na chatu a v létě mě tam týden až 2hlídala.Tomui říkám nesobeckou. Jedinkrát jsem je za těch 32let nestihla si povzdechnout nad čímkoli. byli šťastný a spokojený.
Bohužel strejda živitel rodiny měl úraz a nyní je od začátku května po nemocnicích.Teta za ním jezdí asi 40km ob den na návštěvu. Strejda je ochrnutý na půl těla.Chybí mu kus lebky a když jsem tam za ním včera byla tak měl špatný den a nepoznal mě.
No a co já tam aspoň dojedu a podívám se na něj byla jsem tam už 3x bohužel někteří členové naší široké rodiny nenašli odvahu tam jet. :-((((
A já si říkám to jim nestojí ani za návštěvu???
nebo mají strach co uvidí.Ani moje sestra co má zdrávku tam nebyla. Proč???
netuším.
A když to tu tak čtu.A teď se nezlobte,ale asi to napíšu tvrdě,ale všimla jsem si co SOBCÚ se na "rodince" nachází.
A myslela sjem si,že naše rodina je v pořádku,ale vidím,že někteří příbuzní jsou na tom stejně takže co se se všema lidma děje?????

Tímto se omlouvám asi to není po slohu dobře,ale jen jsem Vám chtěla napsat jak vidím něco já.

Jo a ještě něco pro maminku co psala článek mnoho zdravý a spokojenosti s děťátkem. :-))))))))
Byl to velký stres a doufám,že se neprojevil nějak výrazně na děťátku a máte z něj jen radost. Spinká a jí dobře a tak.:-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.