JSem ráda, žes nepodlehla. Mne také svého času lékaři nutili na potrat a oznámili mi, že se jistojistě narodí poškozené dítě. Vnitřně jsem cítila, že na potrat nemám chodit, ale byla jsem připravena na dítě postižené, nebo že zemře u porodu. Celé těhotenství jsem byla v opozici doslova proti všem. Narodil se mi úplně zdravý kluk. Také jsem děkovala, že jsem neuvěřila autoritám, ale dala na blbou ženskou intuici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.