Nejdřív jsme měli trojkomb. COPART VELVET lehký kočárek s výbornými jízdními vlastnostmi. Až na to, že po 10 měsících se rozpadl...8500,- v čudu..Takže doporučuji jen na lehká miminka a nenáročný terén.
Pak jsme koupili QUINNY 3XL FREESTYLE. Má 12 kilo, v terénu je nepřekonatelný, zvládne hory, sníh hluboké bahno i les..Zároveň ho hodně používám i ve městě v MHD, dostane se všude (výtahy, eskalátory, složený=sklopený i do vlaku) na rozdíl od golfek samozřejmě potřebuji pomoc a jako všechny trojkolky je širší takže občas otvírám druhé křídlo dveří nebo sundám boční kolečko. Nasadit jde hluboká korbička i autosedačka (to je parádní věc a moc mi to u prvního kočárku chybělo). Můj typ ještě nemá hrazdičku ale ta nám nikdy nechyběla a nejde otočit proti směru jízdy, což jsme v zimním větru řešili pláštěnkou. Nový typ už to má lepší. V pohodě jsem v něm vezla i kamarádčino 4,5 leté dítě..Takže do náročného terénu a pro velké a těžké dítě určitě ANO :)
Bohužel mi nedošlo, že když plánujeme brzy další mímo budeme potřebovat tandem (chodíme na dlouhé túry). Takže jsme nekoupily JANÉ, který má podobné vlastnosti i cenu a jak jsem pochopila dá se na tandem předělat..Chjoo, nechce se mi toho Quinnyho zbavovat.
Předchozí