Když jste manželé, nemůže si tuším partner bez tvého vědomí vzít hypotéku. A dělat si nárok na majetek, který partner získal před svatbou, mi nepřipadá fér. Ale společně nabyté věci se dělí, takový je fakt. Ale to se dá řešit smluvně, není třeba svatba. Ale svatbou je to jaksi hezčí, než běhat po advokátech a tím otevřeněji dávat "zadní vrátka" najevo. Já hlavně věřím, že jsem si vybrala dobře a není třeba nad tím přemýšlet:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.