Koukám, že tady si člověk nemůže dovolit nesouhlasit vůbec s ničím... Hned je špatná matka a hotovec šmitec.
Já nechci mluvit za Ivu, jen s ní více méně souhlasím a myslím si (podotýkám myslím si já, ne Iva), že prostě to, co babička v článku "provedla" je dost málo na to, aby se o ní napsal článek v duchu "ach ty babičky...", že přeci je důležitější, že má babička zájem o děti, že chce pomoct.
Ani já jsem doteď nepochopila, proč, když paní Kubíčkové vadilo, že se dítě hodinu houpe a několikrát je šla napomenout (takže čas měla, že by paní učitelka?!?), proč dítě prostě nesundala z houpačky třeba se slovy pojďme si hrát raději ven... Jinými slovy podle mě sama nijak nereagovala (píše, že upozorňovala, tak když to nestačí, tak prostě jednám, ne?!?), jen se postavila do role chudinky a pak remcá, jak je to hrozné - to nesnáším.
NIC NEUDĚLAT PRO TO, ABY TO BYLO TAK JAK MI TO VYHOVUJE, TIŠE "TRPĚT" - JAKÝ JSEM CHUDÁK A PAK SI STĚŽOVAT, ŽE JE NĚCO ŠPATNĚ...
Kačka
PS. nechodím po diskotékách, po barech a babičky mám super (umím si je korigovat ve věcech zásádních, když jde o prd, tak nedělám vědu..., ale daleko...), jen mám jiný názor, zkuste si, prosím, na to zvyknout, že nejsme poslušné stádo
Předchozí