| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Babičky 100x jinak: o rozmazlování maminek

dlouho jsem přemýšlela, jestli na tvůj příspěvek mám reagovat; nerada bych působila jako "potrefená husa" - přesto to zkusím.
Mě osobně je vcelku jasné, že se moje články (stejně jako články kohokoli jiného) nemusí a určitě taky nelíbí všem. To, proč se v diskusi "někdo" pustil do Evy je podle mého dané tím, že lidé obecně nejsou moc nadšení z hlasitým projevováním nevole a navíc mají jakýsi "podprahový dojem", že jsou oni možná za blbce, když se to jim líbí a někomu ne. To máš jako s tou zmiňovanou TV NOVA - spoustě lidí se nelíbí její vysílání, ale jen někteří o tom mají neustále potřebu psát nebo volat řediteli. Nedokážu ovšem dost dobře pochopit, proč lidé, kteří některého "autora" nemají zrovna v lásce, jeho články vůbec čtou. Z toho může vzniknout pocit, že to dělají záměrně jen proto, aby mohli přispět do debaty s vlastním negativním názorem. Když vím, že - dejme tomu - knížky M. Viewegha nelíbí, nebudu si je kupovat, abych pak nad nimi dávala najevo své okázalé znechucení. To je ale čistě MŮJ subjektivní názor a postoj, se kterým pochopitelně nemusí každý souhlasit. Dokonce s ním nemusí souhlasit vůbec nikdo, abych byla přesnější.
Co ovšem nechápu je zmínka o tom, že kdyby naše dítě bylo postižené, nejmenovalo by se po manželovi. K tomuto rozhodnutí jsem měla své důvody, o kterých se nějak nemám potřebu rozepisovat veřejně, a především, mám dojem, že to s mým článkem, ať už je jakkoli ufňukaný a stupidní, vůbec nesouvisí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.