| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Babičky 100x jinak: o rozmazlování maminek

Hm, tak to zkusím ještě jednou...
1) Nemít úmysl a udělat něco nebo mít úmysl a udělat to vyjde ve výsledku nastejno. Pochybuji, že by PN reagovala jen proto, že nemá momentálně nic smysluplnějšího na práci.
2) Je mi úplně jasné, že se styl mého psaní nemusí líbit každému. A je mi taky docela fuk, jestli mi to někdo otevřeně napíše nebo si to nechá pro sebe. Články na Rodinu píšu pouze proto, že jimi chci - dejme tomu - pobavit ty čtenáře, kteří mají podobný smysl pro humor. Asi budu muset příště před každý článek napsat upozornění, že se jedná o humoristické dílo, aniž bych si přitom myslela, že nutně pobaví každého. V reálu nemám šanci "vysledovat", jak reagují čtenáři na moji práci, do časopisů už dost dlouho nepíšu a to, čím se živím, neprovozuji pod svým jménem. Proto mne potěší každý ohlas ve smyslu "zasmála jsem se", protože to je ÚČEL mého psaní. Když se někdo nezasměje, asi dává přednost jinému druhu humoru.
3) Naprosto ovšem nechápu, proč při reakci na článek, který je o něčem jiném, vytahovat na světlo věci, které s tím nesouvisí. To je jako kdybys šla do banky žádat o půjčku a oni ti řekli, že ti ji nedají, protože jsi v dětství snědla křídu a v Brně zrovna prší. Navíc je to podpásovka, protože každý normální člověk pochopí, že doba, kdy někdo žije v nejistotě, jak na tom bude jeho dítě, ten strach, jestli bude zdravé nebo ne, není zrovna obdobím, které by si v budoucnu rád připomínal. A to, že jsem o něčem mluvila automaticky neznamená, že jsem uvedla všechny důvody... atd. Ani ten nejukecanější a nejupřímnější člověk na světě nesděluje do světa všechny informace o své osobě a nechá si pro sebe třeba přesné časy, kdy chodí na WC a popis toho, co tam dělá.
4) Rozhodně si nemyslím, že jsem nějaká "supermatka". Spíš naopak. To, že sem píšu nejaké články (opakuji) není proto, že bych chtěla kohokoli čímkoli oslnit. Prostě chci pár lidí pobavit. Že se někteří nebaví, to nemohu ovlivnit. Mohu jim jen doporučit, aby moje příspěvky nečetli.

P.S.: Je zvláštní, že všechny "jedovaté" a urážlivé komentáře jsou anonymní. Registrovaný nick s e-mailem sice není totéž jako občanka, ale stejně... přijde mi to přinejmenším pozoruhodné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.