Jak se liší to dítě pěstounské od adoptovaného a od porozeného? Já to taky nechápu. Nikdy by mě nenapadlo, že by mi za to něco platili, kdybych si dítě do péče vzala. Samozřejmě, že bych se rozhodovala podle svých možností a kdyby nám nedej bože klesly příjmy tak bych počítala se sociálkou. Je to ono? Jsou to sociální dávky jako berou třeba samoživitelky a jen se to jinak jmenuje - tzn. odvíjí se to od skutečného příjmu rodiny jako přídavky na děti? Nebo to dostaneš ať bereš kolik chceš? Situace náhradních rodičů není totožná se situací zaměstnanců, žejo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.