Jen hodně stručně, protože mne už celá "causa" připadá tak nějak úmorná a hlavně zbytečná...
K bodu 1) nemá smysl se vyjadřovat, snad je každému jasné, že na vyjádření svého názoru mají právo i ti, kteří "odsuzovali" Evu, i ti, kteří "odsuzovali" mne
K bodu 2) - proč by to měl být blábol? Ani při nejlepší vůli člověk nemůže číst všechno, každý má proto své oblíbené autory a jiné, kterým prostě "nehoví". Jistě, i mnou neoblíbený autor může mít na něco názor, se kterým souhlasím, ale aspoň já nemám ani chuť ani čas to zjišťovat. Raději si přečtu názor, se kterým nesouhlasím, od autora, který je mi něčím blízký. Ale to je subjektivní a je to každého věc.
3) Co člověk, to názor. :o)
4) To ani při nejlepší dobré vůli nepochopím, vůbec netuším, jak souvisí článek o "rozmazlování" matek s tím, že bych dala postiženému dítěti jiné jméno než zdravému? Ne že by to bylo důležité, pouze sděluji svůj postoj.
5) K registraci - mě nejde o to, jestli jsi Petra Nováková nebo Polyxena Kráčmerová. Jen jsem upozornila na to, že 99% příspěvků, které mají (zřejmě) vzbudit (zbytečnou) diskusi, šokovat, pobouřit atd. jsou od neregistrovaných uživatelů. Toť vše - doufám, že už definitivně.
Jana Vašinová alias Monty
Předchozí