Sama jsem si tím prošla jako malá (před 24 lety) a podle matky to nebylo úplně ideální. Mám...tedy měla jsem rozštěp měkkého patra, který mi operovali na Klinice plastické chirurgie v Brně ve 3 letech (tímto všem lékařům a hlavně MuDr. Královi, který mě měl na starosti, moc děkuji za péči). Takže do operace jsem velmi špatně přijímala potravu, všechno mi vytékalo nosem ven a až do 6 let jsem se učila pořádně mluvit. Ovšem teď už by to na mě nikdo nepoznal, ani v řeči ani navenek. Jsem ráda, že můj syn je úplně zdravý, ale nedá se zcela vyloučit, že se to nebude opakovat u dalších dětí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.