Milá Heleno, moje maminka je psychiatr a já sama medicínu studuji, takže děkuji za doporučení, ale zatím bych svou maminku využívala pouze jako babičku. A moc bych Ti doporučovala v šestinedělí jít dělat zkoušku z anatomie, když Ti hlídá miminko babička, je to jako namalovat se, zkus to! :-) A pak mi napiš, co Tě uspokojilo víc. A jinak jak vypadá hyperaktivní dítě si můžeš přečíst v článku, co psala Jana (reagovala na Tvůj článek) a já jsem to pak ještě v článku pro ni doplnila. Malůvkám zdar Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.