Precetla jsem si vas pribeh,ktery mne dohnal az k slzam.Ja sama jsem prisla o miminko ve 22tydnu,ale nedokazu si predstavit ze bych jej v terminu porodila chovala ho kojila a potom o nej prisla:-((( Kdyz jsem potratila taky jsem si rikala proc je ten nahore taaak nespravedlivy a proc bere deti tem kteri je chteji a dava lidem kteri po detech netouzi. Vas pribeh uz jsem slysela driv.Na diskusi blabla kam jsi driv chodila.Jsem taky z Kladna a proto by mne taky zajimalo jaky ze to byl doktor co to tak zvoral. Jestli chces muzeme si i o tom povykladat sejit se.Vim ze nase pribehy jsou hodne odlisne,ale ikdyz to byl u mne jen 22tyden vzalo mne to tak ze jsem se z toho nemohla par mesicu dostat.
Budu rada kdyz napises treba na E-MAIL. Hodne sily a brzy prirustek do rodiny preje Veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.