Zdravím,
šátek je ta nejbáječnější věc, kterou jsem zažila. Najdi si www.vatanai.cz, prodávají kvalitní šátky včetně poradenství a naprosto polopatických návodů, jak na jednotlivé úvazy.
U Vojtíška jsme měli jenom klokanku. Bylo to taky bezvadné, ale šátek je mnohem lepší. Jednak se z něj dá uvázat více možností, jednak je váha tělíčka na našich zádech lépe rozložena, jednak vliv nošení na bazální jistotu děťátka je nepopiratelný.
A k těm reakcí ostatních. Mně parádně podporuje manžel a jeho maminka a díky tomu zvládám reakce lidí na malé drbavé vesnici. Ale v poslední době zjišťuji, že lidé si zvykli a začli na tom vidět i dobré stránky. Dokonce si už někteří vzpomněli, že jejich babičky je taky takhle nosívaly.
Ještě je jedna zajímavá věc: dobře reagují lidé mladí a lidé velmi staří. Dnešní střední generace odchovaná kočárky a umělou výživou reaguje nejhůř. Řeči typu: "Jak to tomu miminku můžete udělat?" jsem už slyšela nejednou. U Vojty jsem to zvládala hůře, teď už jsem si mnohem jistější. Vím totiž, že nošení Vojtovi velmi,velmi, velmi prospělo.
Předchozí