Zuzi, bohužel nezabralo...Dneska se David strašně zlepšil, ale bylo to fakt dost náročný dítě, neplatilo na něj nic....Byla mu zjištěná celkově nezralá nervová soustava, byl často hysterickej, měl nezvladatelný záchvaty, někdy z něho šla hrůza....Psycholog i psychiatr, všichni svorně říkali: maminkotochcehodnětrpělivosti a mně ujížděly nervy...Navrhovali tlumit práškama, to jsem prozatím odmítla a jsem ráda, protože se to fakt lepší...
Zkoušela jsem všechno možný, poté, co většina mých pokusů selala, probírala jsem jednotlivé věci s psycholožkou...Ale moc to nepomohlo..Např: Jakmile byl trochu víc přetažený, snadno se rozčílil a pak se přestával kontrolovat. Ve školce se nechtěl obouvat, vztekla se a pak v autě ječel, vyvlíkal se z autosedačky a vrhal se po mně..Bylo to nebezpečný a já na radu psyholožky řekla, že jestli okamžitě nepřestne, zastavím a vyhodím ho z auta....Vyváděl ještě víc...Zastavila jsem, na odlehlejší cestě, vyhodila ho z auta...Podle psycholožky se měl rozbrečet a chtít zpátky do auta a víckrát to neudělat..Co následovalo? Vyváděl jak smyslů zbavený, sundal si-bylo mínus deset-boty, vyběhl na silnici a začal kličkovat bosý mezi auty...Já ho honila a protože už byl těžký, jen taka tak se mi podařilo ho hodit do auta a odjet...Doma vyběhl z auta, vletěl do svého pokoje, srážel všechny hračky z poliček, pěstmi rozbil okno, a pak okamžitě usnul...
Takže mým úkolem bylo hlavně vyhýbat se podobným situacím, zabránit, aby se nikomu nic nestalo a čekat na to, že někdy vyzraje...
Tohle bylo v pěti letech, nedávno mu bylo sedm a je to fakt mnohem lepší...
Předchozí