Ado, pro mě je psaní terapie a tím že jsem to "vykřičela do světa" se mi hodně ulevilo. Ale každý není takový někteří lidé si svou bolest nechávají pro sebe. Mluvení je něco jiného. Nedělalo mi problémy si o Lukáškovi povídat s dobrými kamarádkami (podle toho co píšeš jsem pochopila že Vy dvě jste), ale děsně mě štvali lidi kteří si nás téměř nevšímali když jsme byli čtyři ale když jsme byli tři tak byli hrozně "nadšený" že nás vidí a hrozně zvědavý jak to zvládáme. Pokud chceš dej své kamarádce přečíst článek a řekni jí že mi může kdykoliv napsat. Mejlík je po ID. Nebo se mi ozvi a já Ti dám číslo na ICQ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.