Ahojky,včera jsem byla u gynekologa(Mudr.Páral-Brněnské Gyn-line centrum) velice milý a ochotný doktor-ptala jsem se ho,jestli může chřipka v raném těhotenství způsobit nějaké vady plodu-a jeho odpověď,jak jsem i čekala byla,že nikoli.Běžná chřipka,kterou mívá na podzim a na jaře plno lidí na plod nemá žádný vliv,pouze chřipka s vysokými teplotami kolem 40 stupňů.. Tak mi tu prosím netvrdte,že známé se narodilo miminko se 3 prsty jen proto,že měla chřipku! teda pokud měla tu obyčejnou..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.