| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Návrat s prázdnou náručí……

Mílá Markéto,je mi opravdu moc líto,že se tak trápíte.Když někdo něco takového nezažije,tak to nepochopí.Nikdy bych nikomu ani tohle nepřála.
Jsou prostě lidé kterýma nic neotřese.
Já jsem se v neděli dozvěděla,že má sestřenice prišla o miminko na začátku 9.měsíce.Holčička se ji v bříšku uškrtila na pupeční šnůře.Nemohla jsem tomu uvěřit a brečím i ted,když to píšu.Vím,že se malá měla jmenovat Adélka a kdybych měla ještě třeba 5 dětí,nikdy bych to jméno nedala.
Vlastně,když o tom ted přemýšlím,tak se mi stalo něco podobného.Rok po tom co jsme přišli o malého se manželově sestřenici narodil kluk a dali mu jméno Davídek-to jsme měli taky vybrané.Vím,že jsem ji to jednou taky říkala.My se ale vidíme jednou do roka,ale je pravda,že když jsem se to dozvěděla,tak mě to udivilo.
Mimochodem,ted máme už dvouletého syna a jmenuje se taky Davídek.To jméno se mi líbilo už od základní školy.Malému o kterého jsem přišla jsme ještě jménem neříkali,ale Davídkovi uz skoro od začátku.Manžel totiž od tvrdil,že to bude kluk.
Když vás to tak bolí,bude opravdu lepší se s nimi moc nevidět.Cas dokáže zázraky.Až budete mít miminko,tak zapomenete.Mějte se moc a moc dobře.Denissa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.