Ahoj Ájo.
Ty píšeš tak krásně povzbudivé dopisy.Škoda,že jsi mi to nenapsala před lety.Tohle by mi určitě dost pomohlo.
Píšeš,že malá má Angelmanův syndrom.Abych se přiznala,nikdy jsem o něm neslyšela.Vím,že sousedky holčička měla delší jazyk,ale nakonec se zjistilo,že má na jazyku uzdičku.
Jak často musíš s malou cvičit? Několikrát jsem to cvičení viděla v televizi.Pro miminka to asi není nic příjemného,ale hlavně že to pomáhá.
Malá bude určitě v pořádku.Doktori jen někdy zbytečně straší.Toho jsme si užili už taky hodně.Člověk pak přemýšlí co bude dělat,kdyby to byla pravda a když pak slyší,že je vše vpořádku spadne mu kámen ze srdce.
To druhé mimi si pořiďte co nejdříve,alespoň si děti pohrají.My je máme po sedmi letech a stále se perou.Jak se malý dotkne věcí naší dcery,tak to začne.Jsem ráda,že o prázdninách byla dcera na táboře a nebo u babiček.Tenhle týden chtěla zůstat u mých rodičů-myslela,že se nebude muset učit,ale to se přepočítala.Učení jsem ji přibalila sebou.Vyjmenovaná slova ,to je oříšek.
To všechno tě Ájo teprve čeká.
Držím palce,ať je malá vpořádku.Mějte se moc a moc hezky.Denissa.
Předchozí