| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Patologický alfáč

Karolíno, Váš příběh je otřesný. Jsem moc ráda, že vše dobře dopadlo, a máte zdravou holčičku.
Sama jsem ještě nerodila, a lékaři, s kterými jsem doposud přišla do styku, byli citliví a příjemní, ale příběhy, jako je ten Váš, mě vždy naprosto vyvedou z míry. Chápu, že si lékaři musí držet jistý odstup, aby nepodléhali emocím a dokázali se správně rozhodnout, ale to, co popisujete Vy, nemá s žádným profesionálním odstupem nic společného. To je ten nejhnusnější osobní přístup, jaký si dokážu představit (styl telefonátu, strohost lékařky v situaci, kdy člověk potřebuje vlídné slovo jako sůl...)
Mrazí mě také z toho, jak se vytváří taková atmosféra, že právo na život mají jen zdravé děti. Sama nevím, jak bych se v situaci, kdy by mé dítě nebylo zdravé, rozhodla. Je ale pro mě naprosto nepřijatelné, když se k mamince, která se rozhodla v této situaci na potrat nejít, přistupuje stylem "vy ste se snad zbláznila".
No a závěr , že na oddělení právě probíhaly mocenské boje, je tou nejhořčejší třešničkou na dortu. Opravdu, jak málo stačilo k tomu, aby se Vaše dcera nenarodila.
Mimochodem,"mocenské boje" mi do dneška přišly směšné, od teď vím, jak strašně dokážou být zhoubné.(Poprvé jsem se s nimi setkala na VŠ,což mě velmi překvapilo;domnívala jsem se, že vzdělaní lidé mají nadhled-bohužel jsem zjistila, že jen někteří).
Dále je pro mě Váš příběh poučením, že v situaci, kdy se vše zamotá,a vše zhroutí, je nejlépe poslouchat své vlastní srdce.

Přeju Vám hodně radosti z Vaší holčičky a nám všem citlivé lékaře.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.