Ireno, já jsem na tom byla s kočárky podobně. Měla jsem 1 hlubokou Libertu za 300(mimochodem novou - paní si ho koupila a pak měla dvojčata), terénní sporťák na inzerát za 800 a golfky za 400. Všechny kočárky vypadaly dobře ( i když to nebyly nejnovější modely), dobře se skládaly do auta, jezdila jsem s nimi v pohodě i v lese. Radši koupím dceři lepší kolo, luxusní kočár považuju za vyhozené peníze, ale každého věc. Já kočár za módní doplněk nepovažuju a dítěti je to jedno, v čem jezdí, pokud je to pohodlné, hlavně že je venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.