Milá Pettino,
strašně moc Ti děkuji za Tvůj příspěvek. Ani nevíš, jak se mi ulevilo. Já už jsem si připadala, že jsem v této diskusi naprosto ojedinělý případ, když tvrdím (a nyní poprvé řeknu "na plný pecky"), že kočárek za 14 000,- Kč jsou naprosto VYHOZENÉ PENÍZE. Já to tak fakt vidím. Nejde ze mě ani závist, ani nic jiného, ale myslím, že spíše zdravý selský rozum.
Konečně je zde někdo, kdo má (podle mě) rozumný a praktický názor. Hrozně jsem si pochvalovala onu "košatinu", kterou tady někdo zavrhoval - byla ohromně prostorná (ne jak ony několikatisícové kočáry) a hlavně lehká, až se tomu divili lidé, kteří mi pomáhali do tramvaje. Říkali, že ty moderní kočáry jsou strašně humpolácké a nejhorší jsou prý ty s těmi obrovskými nafukovacími koly - je to sice strašně moderní, ale podle mě naprosto nepraktické.
A jde taky o to, že to vození trvá relativně strašně krátký čas. Já jsem při rozhodování o nákupu např. té košatiny naprosto neuvažovala, jak ji budu skládat do auta, protože raději jsem užila procházek po okolí na čerstvém vzduchu než abych s miminem překonávala stakilometrové vzdálenosti autem se složeným kočárem vzadu.
A to mi vyrazilo úplně dech, jak někdo psal (myslím Jitulka), že existují i kočáry za 30 000, Kč. No ten je myslím musí být celý ze zlata.
Ještě jednou Pettino díky moc
Irena
Předchozí