Já jsem strávila celý měsíc s holčinou 2,5let v nemocnici, z toho 3 týdny na JIP. Bohužel jsme se tam dostali z nedbalosti lékaře, ale vše dopadlo dobře. Ale doopravdy si nemůžu stěžovat na personál. Jak na lékaře a sestry. Vždy se nám dostalo dostatečných informací o zdrav. stavu i o všech vyšetřeních, které prodělá. Návštěvy byli neomezené. Byla jsem stále u ní i celá rodina ji mohla stále navštěvovat. I jeden den, kdy jsem se sesypala, jsem byla vystřídaná manželem i maminkou. A bez problémů. Tady byl řešen především prospěch dítěte. vděčíme ji za záchranu života naší dcerky. Přeji všem, aby nemuseli do nemocnice se svými dětmi. A když už ano, tak ať dostanou tu nejlepší péči. Jedná se o Krajskou nemocnici v Pardubicích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.