Tak by mne zajimalo, jestli tito starouskove maji deti a vnoucata. Uz z tveho prispevku ale mohu hadat, ze nemaji ani jedno a proto zarli. A jsou nastvani na vsechny kdo to stesti ma a ma krasne zdrave deti.
Ale musim uznat, ze tvuj pripad je dost slozity. Nejake hadani s tou babou opravdu nepomuze. Leda tak naucit deti tu babu ignorovat a jakoby ji neslyset. Mate takove stesti, ze bydlite v peknem prostredi pro deti a tadyta baba vam to tak kazi. Je to tezke, ale verim tomu, ze at zijes kdekoli, vsude je nejaky soused, ktery si vzdycky musi vylivat zlost na nekom jinem. Mam podobny pripad s moji primou sousedkou, rvala totiz na moji kamaradku, ze pry parkuje v jeji prijezdove ceste a ze ona sama nemuze vyjet. V te prijezdove ceste byla asi tak na 5 centimetru, takze ta sousedka mohla krasne vyjet. Ale hle, videla moznost, jak si zanadavat, tak to i udelala. Nebudete tomu verit, ale ja jsem ji ukocirovala a moje kamaradka taky tim, ze jsme na ni byly strasne mili. Do ted kdyz ji vidim, tak ji vzdycky krasne s usmevem pozdravim, prohodim par slov o pocasi a o jejim psu a ona je ted jak vymenena, od te doby na mne nikdy nervala. Naopak uz z dalky na mne vola. Dobry den, jak se dneska mate?
Tak mne napada, ze ti starouskove nemaji proste zadne kamarady, zadnou blizkou rodinu, a jsou v zivote nestastni. Oni potrebuji neco, mozna psa nebo kocku, co by je zamestnavalo a pak by nebuzerovali okoli.
Bude to tezke, ale radim, zkus to po dobrem, mozna v klidu si s ni vyjasnit par veci. Jinak opravdu nevim. Protoze po zlem se nikdy nic nevyresi. At si kazdy rika co chce.
Uz bu to ale byla jina situace, kdyby ona opravdu na ty vase deti tu ruku vztahla. To uz by bylo na zavolani policie a to by ji potom pekne sklaplo.
Ale takhle, kdyz ona jenom nadava ze sve zahrady, to je neco jineho.
Preji hodne stesti, snad se to nakonec nejak vyresi samo.
Janul
Předchozí