Xantipo, co teda chceš, chceš abychom ti napsaly že ta ženská je prostě špatná a tvé děti skvělé a jsi v právu? Možná je to tak, nikdo kdo tam není nemůže soudit, známe jen tvůj názor a né názor té ženy, Karolína ti radila nech děti hrát nanzahradě. Já bych to task ostatně také udělala, v rámci nějakého vašeho vzájemného vyřizování účtů může dojít k sousedské válce a z té opravdu není úniku a nejvíc by tím trpěly tvoje děti. Věř mi sousedská válka skončí pouze odstěhováním se. Není na světě moci, která by ti v tomhle pomohla, věř mi zažila jsem to, jako dítě u rodičů, bydleli jsme v domě společně se dvěma bratry a poté co můj otec skončil na chirurgii jsme se odstěhovali a bylo to jediné možné řešení. Pak ztrácí obě strany jakékoli hranice slušnosti a pokud si myslíš že ty bys je dokazala udržet nevěř tomu. Děti si pak odnesou z výchovy to jak se maminka hádala s paní ze sousedství. I když máš třeba pravdu, takoví lidé se nezmění a snaž se proto vyvarovat setkání s nimi a nedávej jim v ničem záminku, neříkám ustupovat, ale nepouštěj děti samotné na ulici, alespoň ne zatím dokud to tak těžce nesou, jsou v tom nevinně a nechápou vaše spory. Za pár let si pomyslí když ne ně ta ženská bude řvát "ať si trhne" a je to v poho ale zatím jsou malé a citlivé a ona se nezmění. Teď mi zase všechny vyznavačky způsobu bití se za svou pravdu zřejmě ukamenují, nebo se mě zeptají jestli jsem zdravá nebo nějakou jinou urážku, ale "ať si trhnou", tohle je můj názor a vychází z přímé zkušenosti. Děti tím nemají trpět a jí jsou tvé děti ukradené, tobě ne,dělej vše pro to aby netrpěly nejakámi zbytečnými stresy podobného typu.
Předchozí