Poslyš, Ivano, už ten tvůj první příspěvek mi připadal strohý, ale tímto jsi mi ještě dodala.
Vždyť kdo ti kázal zaráz studovat a mít dítě? Že máš málo času? Ty totiž máš nejen málo času, a hlavně zkušeností, a možná i tolerance. Tvoje máma už ví, že se svět nezboří, když dá dítěti plínku, i když už umí na nočník. To samé s dudlíkem, občasným mlsem a tak. Do důchodu to žádné zdravé dítě dělat nebude, a věřím, že jestli je tvé dítě superaktivní, tak tvoje máma prostě nemá nervy nebo dost sil se s ním handrkovat o nočníček. Proč by se nemohla dívat na telenovely a ležet od rána do večera, když je už v důchodu? Tvůj příspěvek je děsně sebestředný - já nemám čas, tak ostatní musí, já chci, aby dělal syn to a to, tak to s ním má babička dělat...
Je mi líto, ale špatně sis to rozmyslela. Když chceš mít stoprocentní vliv na to, jak vyrůstá tvůj syn, měla sis na to udělat stoprocentní čas, a nestudovat u toho. A když necháš jiné za tebe tahat kaštany z ohně, tak je nediriguj, jak je mají tahat.
Jsem docela zvědavá, co budeš říkat až bude babka z tebe. To se budeš asi rozčilovat, jak jsou mladí bezohlední, že si myslí, že ti hodí na krk svoje děcko, a budou si lítat bůhví kde, a ještě si poroučet, jak ho máš obstarat...
Předchozí