No, mně teď napadla zajímavá myšlenka. Vzhedem k načasování (30.5. máme výročí svatby) mi možná seznámení s tou přítelkyni chystá jako milé překvápko :o) A možná se ani nebudu muset stěhovat, protože už v noci říkal cosi o tom, že se rozcházet nechce, nicméně partnerku s dítětem si najít chce. Když jsem ho upozornila na fakt, že mnohoženství u nás stále ještě není schválené, tak cudně mlčel... Kdo ví :o)
S.
PS: Holky moje, kdyby by ráno někdo řekl, že se večer uz zase budu smát :o) Možná bych pomalu znova mohla vyměnit ubrečeného smajlíka za veselého čertíka, ne? :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.