Ahoj všichni, já zatím mám mimčo kopající v bříšku, ale s tako jsem se u kamarádek hodně setkala - a nedoporučuji! Na první pohled je moc hezký, levný, vypadá prostě ideálně. Ale po krátké době (3-5 měsíců) umělohmotné součáskty (skoro všude) povolují, "vyčvachtávají" se. Navíc je fakt těžký a většina verzí nemá pořádné odpružení, tudíž mimi nepohoupeš. Zajíždění do stran je standard. Také jsem o něm uvažovala, nechci mo utrácet, ale Tako prostě nee. Přeji úspěšný výběr kočárků, Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.