Moc fandím paní Zemanové a děkuji za síť prodejen Albio. Nejsme z Prahy a Albio jsem objevila vloni. Teprve po nákupu v Albiu se mi povedlo manžela přesvědčit, že jíst zdravě neznamená nutně jíst "salámy ze stromu" bez chuti, špaldový chleba s biomáslem a biouherákem je i pro něj vítaná pochoutka. Biopotraviny mají jednu nevýhodu - cenu. Ale osobně mám lepší pocit, když koupím sice méně věcí , ale v lepší kvalitě. Dcera je fandou "bio nugety", která chutná opravdu skvěle. Jen lituji, že do nejbližšího Albia to mám nějakých 80 kilometrů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.