Taky kupuji BIO, když se k nim dostahu. Menší supermarkety už mívají svůj BIOkoutek, v Delvitě jsem občas narazila i na maso a vejce na podestýlce. Byli vynikající. Např v jogurtech je výrazný rozdíl, není cítit umělé sladidlo... Ale moje pohárky jsou teď citlivější:-). Třeba kuskus nebo jogurty si oblíbil i manžel. Ale na některé mužské se musí se zdravím jídlem opatrně:-) Taky si dávám větší pozor na EE, které neBIO jídlo obsahuje. S BIO jsem začala, když se u mě projevila alergie a po zlepšení stravování se příznaky výrazně zlepšily. Ale samozřejmě chápu, že ne každému jsou potraviny cenově dostupné nebo je berou jako "moderní výmysl" a mimo větší města jsou hůře dostupná. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.