Dzano, tak u nás je to tak, že se snažím kupovat BIO potraviny. Blíží se stěhování do vlastního domečku, takže ten už si uklízím ekologickými čistícími prostředky, ve společné domácnosti s babičkou, se mi ji nedařilo bohužel přesvědčit. Řidičák nemám takže převážně jezdíme MHD nebo pěškobus, ale přiznám se, že někdy dost lituju, že řidičák nemám. Manžel řidičák má takže když jedeme autem tak většinou ve třech, je ale fakt, že on je pohodlný a jezdí i do práce, takže nám trochu kazí "ekologický průměr". Co se týče plenek, tak bych je teď chtěla vyzkoušet, ale trochu se bojím jejich kvality - no uvidíme.
Jinak tu Marta psala o kvalitě Deméter, bohužel jsem na ní nenašla maila, a tak bych jí chtěla touto cestou poprosit o bližší informace nejlépe na můj mail. Kupuju totiž malé přesnídavky Sunval a ty právě jsou v kvalitě Demeter a ráda bych o tom věděla něco víc, našla jsem jen německé stránky a německy bohužel neumím.
Ještě tu někdo pochyboval jestli je BIO opravdu BIO tuším, že potraviny, které mají BIO certifikát jsou pravidelně kontrolovány, takže alespon nějaká jistota tam je.
Předchozí