A ještě něco ke zmrazování - samozřejmě, že tím jak voda zmrzne a zvětší se tím pádem její objem, dojde k potrhání buněk, tím k narušení řekněme celistvosti tkáně. ale vitamíny, minerály, flavonoidy atd. nejsou buňky. Jejich obsah samozřejmě klesá, ale to je jasné u každého jiného způsobu úpravy, než zasyrova. Nevznikají nové vazby a tím pádem nové látky jako v mikrovlnce. A u některých druhů masa se říká, že je lepší ho zmrazovat, protože je pak stravitelnější právě díky určitému narušení celistvosti tkáně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.