Váš článek mě pohladil na duši. I u nás to bylo podobné, ale naše 3 děti si moc kamarádů nemohly přivést. Bylo mi to líto, ale v domě bydlí rodiče manžela, a tak pravidla se nějak musela dodržovat. Já jsem vyrostla přesně jak Vaše děti a bylo to nádherné. Byli jsme 4 děti v rozmezí 6 let, takže u nás bylo pořád veselo.Ale pro maminku to bylo na mrtvici občas. Zažili jsme spoustu věcí a strašně jsem nechtěla rodiče zklamat. Důvěra od rodičů je dar, který se nedá popsat. Buďte ráda za děti jaké máte, jednou se Vám bude po tom stýskat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.